MENÚ DEL DIA
21,50€
ELS PRIMERS PLATS
Amanida de tomàquet Raff amb figues i brots
Amanida de patates amb ruca i tonyina marinada
Carbassons farcits de verdures amb el seu brou
Hummus de cigronet menut amb verduretes
Mongetes del ganxet amb gírgoles de castanyer
Gnocchis de carbassa amb crema de verdeo
Arròs d'all tendre i pernil d'ànec
ELS SEGONS PLATS
Bacallà confitat amb suc de tomàquet
Sèpia a la planxa amb favetes saltejades
Llobarro al forn amb gratin de patates i espinacs
Costelles de porc caramelitzades amb préssec
Xurrasco de vedella a la brasa amb patates
Guatlla en dues coccions amb brou de romaní
Pit de pollastre amb cremós de patata
Rosbif de vedella amb permesà i tàperes
Cuixa de conill amb crema d'ou de reig
Tàrtar de salmó amb alvocat, mango, kiwi, figues i vinagreta de kimchie (Supl. 6€)
Filet de vedella nacional amb rossinyols i patates (Supl. 10€)
Cuixa de cabrit ecològic de Can Pèlacs (Per dues persones, Supl. 13€/Persona)
LES POSTRES
Llimonada amb sorbet cítric
Mosaic de fruita amb sorbet refrescant
Iogurt natural amb alvocat a la mel
Mousse de maduixa amb gelé de Granadina
Figues amb cremós de mató, coco, llima, gingebre i gelé de brandy
Peres al safrà amb escuma de coco
Brownie amb gelat de iogurt
Pastís de formatge de coulis de fruits vermells
Gelata de sèsam negre amb tè de poma i sorbet de cítrics
EL CELLER
Aigua mineral i vi
Altres begudes i licors no inclosos
Si tenia alguna intolerància alimentària feu-ho saber, per tal que us oferim opcions adients